Blat umed

Blat umed

Buna,

Un blat bine venit pentru orice tort ori prajitura.

Nu este nevoie sa fie insiropat, deoarece este umed, iar gustul este absolut delicios.

Pe langa ingredientele clasice ale unui blat de tort, acesta mai contine cafea fierbinte si iaurt.

Ingrediente:

4 oua

150 ml ulei

250 g zahar

150 cafea fierbinte

2 iaurturi la 125 g

300 g faina

4 lg cacao cu varf

2 plicuri praf de copt

Modul de preparare:

Mixam ouale cu zaharul pana se albesc,apoi adaugam uleiul, cafeaua fierbinte si iaurtul.

Intr-un bol separat amestecam ingredientele uscate:faina, cacao, praf de copt si le adaugam lingura cu lingura in compozitie, folosind un tel.

Turnam compozitia in forma tapetata cu hartie de copt si se lasa la copt 20-25 minute la 180° pana cand trece testul cu scobitoare.

Se lasa sa se raceasca complet, apoi il putem sectiona in trei parti egale.

Please follow and like us:

Related posts:

Facebook Comentarii

Eu sunt Diana Georgiana, tanara mamica, pasionata de tot ce inseamna dulce facut cu dragoste in casa.

Lasă un răspuns

Close Menu