Dulceață de capsune

Dulceață de capsune

Mai jos aveți rețeta mea de dulceață de căpșune.

Va asigur ca nu necesita conservanti, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Ingrediente:

1 kg capsune

1 kg zahar

1/2l apa

Zeama de la o lămâie

Modul de preparare

Căpșunile se curata de codite, se spala în strecurătoare sub jet de apa la robinet.

Se scot pe un prosop uscat și se stropesc cu zeama de la o lămâie.

Apa împreună cu zaharul se pune la fiert, iar când siropul este gata (se ia cu o linguriță sirop și se pune pe o farfurie, picătura de sirop trebuie sa aibe consistenta precum mierea), atunci adăugăm căpșunile și lăsăm sa fiarbă la foc mic.

Când dulceață este gata, o punem călduță în borcanele curate și le acoperim cu un prosop pana a doua zi.

Este o rețetă simpla, sigura și nu necesita alți conservanti😘😘.

Spor!

Please follow and like us:

Facebook Comentarii

Eu sunt Diana Georgiana, tanara mamica, pasionata de tot ce inseamna dulce facut cu dragoste in casa.

Lasă un răspuns

Close Menu