Spaghete cu sos de rosii si sunca

Spaghete cu sos de rosii si sunca

Nu as refuza niciodata o portie de spaghete, indiferent de sosul folosit pentru prepararea acestora.

Astazi am avut pofta de spaghete cu sos de rosii, iar cum in frigider imi facea cu ochiul o sunca ce tocmai o primisem de la tara, am adaugat-o si pe aceasta in reteta mea.

Ingrediente:

500 g spaghete

2 cepe mari

6 catei de usturoi

150 ml bulion

o portie de sunca, cca 100 g

sare/piper/cimbru/busuioc dupa gust

3 lg ulei de masline

50 ml apa

Modul de preparare:

Pregatim ingredientele:

taiem ceapa julien, iar sunca si usturoiul in cubulete mici.

Intr-o tigaie adanca punem la calit in ulei ceapa, usturoiul si sunca.





Cand sunt calite adaugam mirodeniile si restul ingredientelor si lasam la foc mic pana cand sosul este gata.

Fierbem intr-o craticioara spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi adaugam sosul cald peste ele si sunt gata de savurat.

Sunt foarte gustoase si pot fi servite alaturi de un vin rose de buna calitate.

Pofta buna!🍷🍷🍝

Please follow and like us:

Facebook Comentarii

Eu sunt Diana Georgiana, tanara mamica, pasionata de tot ce inseamna dulce facut cu dragoste in casa.

Lasă un răspuns

Close Menu